Скрити камери за вътрешно видеонаблюдение

Това е една невероятна и достъпна камера, която записва всяко действие само с натискането на едно копче. Имате възможност да провеждате дистанционно наблюдение, като преди това обаче поставите microSD карта във въпросния слот, създаден специално за целта.

3894Можете да поставите карта със желания размер и върху нея ще се записват направените аудио-видео записи. Изключително лесно може да работите с тази камера, като я включите в контакта, сложите преди това картата и записът ще започне автоматично. За да спрете записа можете да натиснете бутона, отстрани на камерата и записа ще спре. За снимане в тъмната част от денонощието камерата има 24 инфрачервени диода.

Устройството може да снима в две резолюции на видеото – 640х480 и 320х240, като смяната става с промяна на текстов файл с настройките,като приблизителните размери на файла за 8 MB за минута при първата и 2 MB за втората резолюция. От същия файл можете да включвате и изключвате диодите за нощно виждане.

Направените записи можете да гледате като извадите картата от камерата и с помощта на включения в комплекта microSD USB адаптер я включите в компютъра си. Камерата разполага с батерия, която позволява около 15 минути автономна работа при прекъсване на тока.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *