Скрита камера, телефон и часовник в едно – практично и лесно за употреба

3888Искате ли да притежавате нещо висококачествено с мисъл за вашите специални потребности? Нещо, което да комбинира няколко функции в едно цяло? Тогава се насладете на възможността да притежавате камера, часовник и телефон в едно -всичко, което ви трябва за един забързан работен ден. Ще кажете всеки мобилен телефон съдържа това. Да, но не може да си сложите мобилния телефон на китката и да сте сигурни, че притежавате записващо средство, което по всяко време може да извадите, за да направите висококачествени клипове.

В този часовник с TFT дисплей има вграден четири бандов GSM апарат. Поддържа 850/900/1800/1900 MHz. Екрана е с размер 1.5 инча и е чувствителен на допир. В своя корпус има и вградена камера, която е с технически характеристики от 1.3 МР камера, MP3/MP4 плеър и FM радио.

Телефона може да се ползва с жично или безжично handsfree. Има слот за microSD карти, като поддържа максимум 4 GB карта. С часовника можете да правите видео-аудио или само аудио записи. В комплекта ще намерите жично handsfree, USB кабел, две акумулаторни батерии, адаптер. размери 124х110х90 мм.

Насладете се на новите технологични средства, които вървят ръка за ръка с потребителя, с цел да изпълнят неговите най-важни задачи, неговите изисквания към техниката и аксесоарите към нея.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *