Скрита камера с висока резолюция за най-доброто видеонаблюдение

handsfree-img-3941Представяме ви една скрита камера за наблюдение на дома, офиса или всяко друго помещение, което държите да наблюдавате. Тя е скрита в обикновено хендфри, но зад безобидната му външност, се крие една мощна камера, която ще запечата всеки миг от всеки ден, на всеки човек, предизвикал съмненията ви имащ нужда от видеонаблюдение.

Тази скрита камера е един невероятен начин, който ви позволява да направите невероятно наблюдение с ефективнии ефикасни резултати, всеки от който ще ви разкрие истини, за които дори не сте и подозирали. Резолюцията, в която се прави аудио-видео записа е 1280х720 с 30 кадъра в секунда. Стандартно, видео записите са под AVI формат и приблизително с размер от 1GB за час.

Може да си я носите на ухото като същинско хендсфри и в същото време да направите видеозапис. Записите са в AVI формат с приблизителен размер 1 GB за час. Освен това може да направите и снимки в същата резолюция, като формата на снимката ще е стандартната JPEG. Може да прехвърляте от единия режим в другия, като това става изключително удобно и бързо. Само с натискането на два бутона- единия за снимки, другия за видео.

За направите колкото се може повече записи на вашата скрита камера в хендсфри, можете да поставите карта памет, с която ще съхраните важните данни за вас. Като максималния размер на картата е 2GB.

Направете своя ден спокоен, ефективен и много дискретен. Когато искате да знаете какво се случва в дома ви, докато ви няма, това е начинът – поставяте камера с детектор за движение в помещението и след това само преглеждате направените запис. Така ще разберете, ако някой ви мами, или пък детето ви си е написало домашните. Лесно и много ефективно за експлоатация.

Устройството е оборудвано с презареждаема батерия, която позволява около час и половина непрекъсната работа. За да прегледате или прехвърлите направените записи трябва само да включите камерата към компютър. Разпознава се автоматично от всички операционни системи, без да е нужно инсталиране на драйвери.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *