Скрита камера за практично видеонаблюдение пред дома

3508В тази удобна шпионска скрита камера ще намерите едно висококачествено средство за видеозапис, което ще свърши чудесна работа на устройство, което да ви информира кой звъни в момента, кой ви е търсил и изобщо дали пък някой не се е навъртал покрай дома ви, докато ви е нямало.

Картата памет, която може да поставите в специалния слот на тялото на устройството, ще ви даде възможност да запишете всеки, който по някое време е бил пред дома ви. След като някой натисне звънеца ще чуете звуков сигнал и вътрешният монитор автоматично ще се включи, показвайки ви кой стои пред вратата. Едновременно с това образа ще се съхрани на картата, за да можете да ги прегледате по-късно, ако точно в този момент ви е нямало у дома.

Също така можете да включите дисплея, без някой да звъни и отново ще запишете образа пред камерата. С натискаме на POWER бутона можете да увеличавате и намалявате изображението.

Със стрелките можете бързо да преглеждате направените записи, независимо дали са снимки или видео. Когато осветлението не е достатъчно, шпионката включва двата мощни инфрачервени свето диода, които Ви позволяват да виждате дори и при абсолютен мрак.

Устройството разполага с бутон, който активира детектор за движение. Когато е в този режим, при активирането на детектора, посетителя ще чуе съобщение на английски език да остави видео съобщение. В този случай ще имате видео запис на посетителите си.
На microSD карта с капацитет от 1 MB можете да съхраните над 2000 снимки.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *