Скрита камера за видеонаблюдение с голямо време за запис

3497Макар и малка, скритата камера в този часовник ще ви даде възможност да правите видеозаписи с голяма продължителност. Благодарение на изключително мощната презареждаема батерия, можете да сте сигурни, че имате едно дълго време работещо записващо средство. Тя е с капацитет от 500 mAh и това означава, че поне час и половина ще може да направите видеозапис, ако се налага едно по-продължително видеонаблюдение.

И за да бъдете подготвени за всякакви ситуации в комплекта ще намерите и допълнителна батерия. Което прави сигурна работата ви като шпионин или просто наблюдател. Устройството разполага с три функции – аудио-видео запис, снимки и аудио.

Резолюцията, с която прави аудио-видео файлове е 640х480/30 fps, а формата е AVI. Приблизителния размер на файла е 43 MB за една минута.

С часовника можете да правите и отделни снимки в JPEG със същата резолюция от 640х480 пиксела. И това не е всичко. Защото освен като дискретна видеонаблюдателница, тази скрита камера става и за диктофон, който ще ви даде възможност да си запаметите лекциите или друг важен разговор. Файлът се записва във WAV формат с високо аудио качество от честота в размер на 128 kbps.

Скритата камера има слот за microSD карта, като се продава с 4 GB. Максималния размер на картата, която можете да поставите е 32 GB. При включване в компютъра устройството се разпознава автоматично от операционната система и можете да копирате и изтривате направените записи или да го използвате като преносима памет.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *