Скрита камера в стилен часовник за всеки

4050Една скрита камера трябва да е и тясно обвързана с практичността. И поради това е добре да следим дали камерата, която сме избрали се връзва например в интериора на нашия дом или друго помещение, в което ще я монтираме, за да ни даде актуална информация от това същото място.

Като например ето този ръчен часовник, който впечатлява със своя стил и качество, с добрия си външен вид и добрата си работа. С негова помощ ще можете да направите едини от най-добрите аудио записи, снимки или аудио-видео записи.

Освен това може да бъде използван и във вода, за да направите подводни снимки на пасаж рибки или просто за тест. Но за целта ще трябва да използвате плътната тапа, която да поставите на мястото на микрофона. Така ще го предпазите от евентуална повреда, потапяйки го във водата, защото корпуса е водоустойчив, но не и микрофона.

Разпознава се автоматично от всички операционни системи и можете да го използвате като преносима памет или да презаписвате файловете от паметта му на компютъра.

Снимките, направени с устройтвото са 12 МР (4032х3024) в JPEG формат. Видеото е AVI с 1280х720 пиксела и 26 fps. Аудио – WAV с 128 kbps.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *