Скрита камера в детски часовник за видеонаблюдение

3529Един чудесен начин да гледате точен час, но и да сте наясно какви ги върши например отрочето, докато ви няма. Или другите членове на семейството, докато ви няма. Малкият, но много ефективен часовник с камера има няколко функции, които ще са от полза за всяко домакинство:

1. Часовник
2. Снимки
3. Видео запис
4. Аудио запис
5. Детектор на движение
6. Инфрачервена LED светлина за нощни снимки

Функционални бутони:

2. Включване/изключване, старт/стоп на видео записа
8. Аудио запис/Детектор на движение
10. Снимка/Инфрачервени LED светлини вкл./изкл.
3. Настройка време:
4. Микрофон
6. Камера
9. USB порт
12. Светлинни индикатори
4/5/7/8 IR LED светлини

Какво и как можем да правим:
1. ON/OFF: Както при много други устройства, за да включите тази скрита камера, само трябва да натиснете и да задържите няколко секунди копчето 2, при което червеният индикатор светва, синият мигва един път и камерата влиза в режим на изчакване за работа. При изключване на камерата се следва същата процедура, но наобратно.

2. Видео запис: Ако искате да стартирате видео запис, просто когато камерата е вече в режим на изчакване, пртосто натискате копчето 2 един път и отпускате, при което двата индикатора – червен и син, светват едновременно, след което угасват. Това значи, че камерата е започнала да снима. За да спрете и запишете клипа, само натискате и задържате за няколко секунди копчето 2 отново.

3. Снимки: За направата на снимки, малката скрита камера в този практичен настолен часовник, просто се включва, оставяте в режим на изчакване и натискате един път копчето 10, при което червеният индикатор угасва, а синият светва продължително. След това само натискате един път копчето 10 и вече сте направили снимката, при което синият индокатор примигва един път.

4. Инфрачервени LED светлини ON/OFF: Под режим на изчакване, натиснете и задръжте няколко секунди копчето 10, при което червеният и синият индикатори ще присветната три пъти един след друг, това значи, че функцията за нощни снимки е включена и можете вече да правите качествени записи, въпреки тъмнината. За да ги изключите, правите аналогичното: натискате и задържате за няколко секунди копчето 10, изчаквате индикаторите да изгаснат.

5. Аудио запис на глас: Искате да запишете нечий разговор или просто ви трябва диктофон? Тогава използвайте малката скрита камера като такъв. Просто натиснете под режим на изчакване еднократно копчето 8, след което ще присветне един път синия индикатор, след това светват и двата, и накрая угасват и двата индикатора. Сега вече вашата камера започва аудио. Аналогично за да спрете и запишете записа, натиснете и задръжте за няколко секунди копчето 2. Файлът се записва. Устройството отново излиза в режим на изчакване.

6. Детектор на движение: Много полезна функция за всеки дом. Докато камерата е под режим на изчакване, натискате продължително копчето 8, при което червеният и синият индикатори примигват два пъти и угасват, което означава, че устройството е влязло в режим детекция на движението.

Ако до една минута детектора не установи движение, то устройството отново влиза в режим на изчакване. Когато засече движещ се обект, съответно, детектора стартира камерата. За да спрете в момента записващата камерата, просто натиснете и задръжте копчето 2. Файла се записва и устройството отново влиза в режим на изчакване.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *