Скрита камера във флашка за видеонаблюдение

2974Това е една много малка, но практична джаджа. Не, макар и да прилича на флашка и да имате възможност да пренасяте полезни данни на нея, точно както на флашка, това не е точно такова устройство. В малките си дебри, това нещо притежава една мощна и супер качествена скрита камера, която може да използвате за видеонаблюдение на вашите близки и любими хора.

Включете я посредством бутоните, намиращи се отстрани на корпуса и вече ще имате начин да запишете какво се случва, докато ви няма у дома или на друго място, което е изключително важно за вашата професионална или лична реализация.

Работата с нея е лесна, а направените записи джаджата съхранява в microSD карта, която преди да включите камерата, се поставя в специалния за целта слот. Максималният капацитет е 16GB. Когато той се запълни, картата може или да се махне от флашката и да се прочете през специален четец за карти памети или пък да включите самата флашка в USB порта на своя компютър и да влезете в устройството, както правите с всяка една обикновена флашка.

Характеристики на записите:

Видео – AVI, 720×480, 30 fps

Снимки – JPEG, 1280×1024
Аудио – WAV, 352 kbps

Това е идеалното средство за видеонаблюдение на децата или някой друг човек, който никога не би се и усъмнил какво правите точно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *