Система за видеонаблюдение от 4 скрити камери

3675Представяме ви един многофункционален и достъпен от финансова гледна точка, комплект за видеонаблюдение. Той съдържа 4 малки камери за видеонаблюдение, които спокойно може да минат и в графата скрити камери. Четирите камери се обединяват от един приемник, който ще ви позволи да преглеждате записите на помещенията или пък да гледате в реално време. Това именно прави толкова полезен комплекта.

Видеорекордерът е четириканален, което ще рече, че за всяка камера си има един канал и това е каналът, през който се прави преглед на видеото. Две по две камерите различават една от друга, като две от тях са куполни и е добре да се монтират вътре, за да държите под око хората там, а другите две са с водоустойчив корпус. Така може да виждате какво се случва и извън помещението или сградата. И двата типа са с инфрачервени диоди за нощно виждане, които дават възможност за наблюдение на съответно 15 и 20 метра при пълна тъмнина.

Камерите излъчват в D1 резолюция – 704х570 пиксела. Видео сигнала от камерите се подава на видео рекордер, записващ с Н264 компресия. В зависимост от времето, което искате да записвате, трябва да поставите твърд диск със съответния капацитет.
За лесна употреба разполагате с мишка и дистанционно управление.

Видеото от камерите може да бъде гледано на РС монитор през VGA изхода или на телевизор през композитния изход. С помощта на RJ45 конектора можете да свържете рекордера с Интернет и от отдалечен компютър да конфигурирате системата или да гледате камерите. Рекордера може има детектор за движение и възможност за включване на четири алармени изхода.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *