Моята голяма тайна в малкия часовник

3939Нужно ви е нещо, което да ви помогне да запишете тайно някой провинил се? Тогава заложете на една качествена, дискретна и съвсем обикновена наглед скрита камера. Във вещ, която на практика е характерна за всеки дом и никой дори за миг не би заподозрял. С тази цел, че точно в тази вещ, ще има висококачествена камера.

Един настолен часовник е много полезно нещо, което ще ви свърши чудесна работа по всяко време на денонощието. С негова помощ ще можете да си сверявате часа, да си отбелязвате важни събития и което е най-важно – да заснемете всеки миг от вашия ден съвсем удобно, бързо и дискретно. Или ще наблюдавате кой какво прави, докато ви няма.

Една чудесна алтернатива на всички охранителни средства, които ще намерите в магазина за видеотехника. Тя не отстъпва по качество на професионалната, но за сметка на това малкия й размер е нейното голямо предимство. Самата камера се намира зад огледалото на часовника, което я прави напълно невидима за невъоръжено око.

За да работите с нея, може да разполагате с дистанционното, което ще ви предостави достъп до такива опции като правене на снимки, аудио-видео файлове и само аудио запис. На практика може да запишете всичко, което ви е нужно за едно добро видеонаблюдение със скрита камера – само разговор, ако смятате, че някой крие от вас тайни неща или пък видео с аудио, където ще наблюдавате нечии действия. Или бездействия.

Чудесен избор за домашна система за видеонаблюдение, когато сме пуснали чужд човек у дома, да се грижи за детето или за възрастните ни родители. И в двата случая тази скрита камера ще ви помогне да разберете дали човека е такъв, на който може да се има доверие или точно обратното – някой, който веднага трябва да си замине. С включения детектор на движение, това става още по-важно, тъй като може да се стартира веднага при установено движение, а това означава, че ще спестите много място и захранване.

Записите се съхраняват върху microSD карта, като можете да поставите такава с големина до 32 GB.
Аудио-видео файловете са AVI с резолюция 720х480/30 fps, снимките 1600х1200 JPEG, а аудиото – WAV 192 kbps.
Камерата се захранва с акумулаторна батерия с капацитет 1500 mAh, която може да бъде заменяна.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *