Комплект със скрити камери за видеонаблюдение

2326Тези невероятни скрити камери заедно с приемника включват една невероятна система за видеонаблюдение, която ще ви помогне да държите под око винаги този, който ви трябва. Камерите са безжични и излъчват качествен аудио и видео сигнал на всеки един от четирите стандартни канала в обхвата от 2.4 GHz.

С включения приемник можете да наблюдавате на монитор в реално време всяка камера или автоматично да се редуват четирите. В комплекта има и включен софтуер, който позволява дистанционен контрол над четирите камери и така актуално наблюдение по всяко време на денонощието от всяко едно място.

Така получавате възможността да превърнете комплекта и компютъра си в надеждна охранителна система. На компютъра си можете да следите и четирите камери, за записвате ръчно или с детектор на движение сигнала от тях и да получавате звукови аларми или съобщения по електронната поща при движение.

Камерите са водоустойчиви, предназначени са за външен монтаж, имат по 12 инфрачервени диода, които позволяват наблюдение и при пълна тъмнина в рамките на 7 метра. Обхвата им е до 100 м., при пряка видимост. Видео файловете се записват на Вашия диск в MPEG4 формат и се подреждат по дата и час на записа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *