Димният детектор се превръща в скрита камера

4-gb-img-4115Това е чудесно замаскирана скрита камера, която по никакъв начин не може дори да предположи някой, че е такава. Причината се крие във факта, че тя се намира в димен датчик и освен това, и работи като димен детектор. Ето защо никой не би и заподозрял какво има зад фасадата му. Монтирайте го на тавана на помещението и бъдете сигурни, че ще имате една професионална, дискретна скрита камера, която няма да буди съмнения и не би притеснила никой със своето присъствие.

Работата с устройството е лесна и удобна, благодарение на дистанционното управление. С него можете да контролирате от разстояние всички функции на скритата камера. Монтажа и демонтажа на датчика е само с едно завъртане и така лесно можете да го свалите и да запишете файловете на компютъра си.

С камерата можете да правите снимки, аудио-видео записи, както и да използвате софтуерен датчик за движение. Снимките са JPEG с резолюция 2560х1920, а видеото – AVI, с 1280х720 пиксела. Устройството има литиево-полимерна батерия с капацитет 600 mAh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *