Димен детектор със скрита камера за добро видеонаблюдение

Чудесна скрита камера, която е скрита в напълно реалистичен димен детектор. Никой нито за миг не би ви заподозрял, че сте поставили камера с висока резолюция, в дадено помещение, за да направите реалистично и много точно видео, с което да наблюдавате случващото се у дома, в офиса или в търговското помещение.

4121Благодарение на инфрачервените диоди, които са вградени в самия корпус на камерата, ще можете да гледате и през нощта. Така охраната на вашият дом е гарантирана и когато всички са си легнали да си почиват.

Детекторът за движение ви дава възможност да снимате, само когато пред камерата има някакво движение, което значи, че ще можете да пестите и захранване. За да можете лесно и удобно да контролирате всички функции разполагате с дистанционно управление, с чиято помощ можете да управлявате устройството на разстояние до 15 метра.

Направените видео записи идват при вас във формат AVI и с висока резолюция от 1280х720/30 fps.
Работата на устройството се осигурява от акумулаторна батерия с капацитет 1000 mAh. В комплекта имате захранващ кабел с дължина 5 м., който можете да използвате, за да бъде камерата постоянно включена в контакта и да не използвате вградена батерия.
Има слот за microSD карта, в който можете да поставите до 32 GB.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *