Видеонаблюдение с часовник-камера с плейър

2156Този невероятно стилен и красив ръчен часовник в червен цвят, ще ви позволи да направите най-качествените видео записи или снимки, като го използвате даже и под вода. Благодарение на херметически затворения си корпус, камерата е напълно защитена от външната среда, в това число от влага и прах. За жалост обаче под вода няма да има звук, тъй като микрофона няма как да бъде предпазен и се завива допълнително плътната тапа от комплекта върху него. Имайте предвид и това, че часовникът не е предназначен за дълбоко гмуркане, затова не си правете експерименти.

Часовникът има 4 режима на работа. С него можете да снимате видео в два режима – 640х480 и 30 кадъра в секунда и 640х480 и 60 кадъра в секунда.

Освен това ще можете да го използвате и като аудиорекордер, разбира се над водата. Форматът, в който записва аудиото е MP3 формат с 128 kbps. С включването на слушалки можете да използвате часовника и като MP3 плеър. Ще имате възможност да прослушвате както направените с него записи така и допълнително качени в MP3, APE, WAV, WMA формати.

Със записания върху паметта на часовника софтуер можете да защитите с парола достъпа до записите си или да включите часовника в режим на web камера.

Как да работим с него:

1. Включването на часовника става като натиснете и задържите известно време функционалния бутон (горе в дясно). Зеления диод примигва и се установява в един от режимите.

2. Превключването между режимите става с натискане на един от бутоните в ляво. Горния ги редува напред, а долния назад.

3. Натиснете един от бутоните в ляво докато светне червения диод. Тогава часовника е в режим на видео с 30 кадъра в секунда. Кратко натискане на бутона в дясно стартира записа.

4. Натиснете бутоните в ляво докато светнат едновременно червения и синия бутон. Часовникът е в режим видео с 60 кадъра в секунда. Старта и стопа на записа става по същия начин – с кратко натискане на десния бутон.

5. Ако натиснете едновременно двата бутона отляво часовника ще се установи в режим на MP3 плеър и ще светне синьо-зелено. С натискане на десния бутон се стартира възпроизвеждането, а с левите два бутона можете да сменяте песните напред и назад.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *