Видеонаблюдение със скрита камера в часовник

3881Когато искате нещо качествено, но не на прекалено висока цена, което да ви направи съпричастни към всяко събитие или просто да ви помогне да запишете нещо, тогава може би ви трябва една мини камера. Мини камера, скрита в обикновено ръчен часовник. Но с елегантен дизайн, грабващ окото.

Като този, който ще може да носите с вас на всяко едно място. Той ще ви показва точен час, но освен това ще можете и да запаметите важни събития за вас. Или да го оставите в дома си и да запишете какво се случва, докато вас ви няма. Елегантна и практична вещ за охрана. Какво повече може да иска човек.

Освен това часовника е водоустойчив, което го прави идеален за снимане под вода. Но не се бъркайте, защот това не е часовник за гмуркане и на по-големи дълбочини може да се повреди непоправимо. За да снимате под вода просто завийте плътната тапа пред микрофона. В този случай звука ще бъде приглушен.

Видеозаписите са в AVI формат с резолюция 1920х1080 пиксела, снимките – в JPG, 2560х1920, а аудиозаписите във WAV с 128 kbps.

Устройството се разпознава автоматично от всички операционни системи и можете без да е нужно да инсталирате драйвери да разглеждате, копирате или да изтривате направените записи.
Акумулаторната батерия позволява около един час работа.
Памет – вградена 8 GB.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *