Видеонаблюдение със скрита камера в стенния часовник

2649Това е една уникална скрита камера, която е монтирана в обикновен стенен часовник. За нейната работа няма нужда да се притеснявате, че в най-важния момент батерията ви ще свърши, защото може да се зарежда директно от електрическата мрежа с включения адаптер от комплекта. По този начин непрекъснато ще имате захранване. Стенния часовник има и дистанционно управление с което можете да контролирате функциите му.

Още по-важното е, че притежава вграден софтуерен детектор, който ще активира камерата във всеки един момент, в който някой мине пред часовника. Така ще сте сигурни, че имате един надежден уред за записване на важните неща в дома или на работното ви място. Скритата камера ще започне да снима 3 секунди преди задействането на детектора и ще спре 15 секунди след като движението е спряло.

За да е още по-ефективна работата, скритата камера в стенния часовник има и изход за монитор, което позволява да се гледа в реално време. Това значи, че ще имате реално видеонаблюдение. Записите на аудио-видео файловете става на 30 минутни клипове върху microSD карта. Часовникът се захранва с отделна батерия тип АА, 1.5 V.

Технически характеристики:

Формат – AVI 1280×720/30 fps.
Памет – micro SD
Обхват на дистанционното управление – до 10 м.
Захранващо напрежение – 6V DC
Максимална консумация – 270 mA
Ъгъл на видимост – 35 градуса вертикално и 46 градуса хоризонтално
Работна температура – от -10 до 50 градуса по Целзий
Диаметър – 365 мм.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *