Автомобилна скрита камера с високо качество за незабравими преживявания

hd-img-3900Това е една много добра автомобилна камера, която може да използва fullHD видеозапис, и която ще ви помогне да запазите скъпите си спомени от шофирането или пътуването до някое отдалечено кътче. Поставяйки я отпред или отзад на бронята, ще можете да си направите пълен анализ на шофирането до морето, планината или друго отдалечено кътче, където сте решили да прекарате малко релаксиращо време.

Камерата прави снимки в JPEG формат, като можете да избирате между осем резолюции, максималната от които е 12МР. Видеото, което записва е AVI (аудио+видео) и също може да бъде в няколко резолюции – 320х240, 640х480, 848х480, 1280х720, 1440х1080 и 1920х1080.

Направените вече изображения ще можете да гледате директно на малкия екран, който е свързан към камерата.

В устройството има и детектор за движение, който помага да се запише видеото, когато някой застане пред камерата. Сензорът на детекторът, веднъж засякъл движението, ще стартира камерата и ще запише всяко видео. Има и G сензор, който се активира при удар и прави принудителен запис, което пък е идеална препратка към съхраняване на собствеността.

За снимки при тъмнина имате два ярки светодиода, които да осветяват обектите.
Камерата има акумулаторна батерия с капацитет 600 mAh. С HDMI изхода можете да гледате записа директно на своя телевизор.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *